Afdødekontakt

Afdødekontakt

Afdødekontakt er kontakt til et afdød, enten et familiemedlem eller en du har kendt. Min oplevelse med kunders afdødekontakt viser altid en særlig kontakt eller ligheder med kunden og den afdøde. Afdødekontakt kan bruges enten til at bearbejde sorg efter en elskedes bortgang eller når man står midt i svære valg med hensyn til fremtid eller personlige udfordringer. Når jeg maler sjælsportrætter eller arbejder clairvoyant med en kunde opstår der ofte afdødekontakt, hvor de afdøde kommer med smukke og brugbare beskeder og vejledning. Afdødekontakt er en smuk og fantastisk oplevelse. Det kan også give en tryghed og ro på tanker og bekymringer.

Hvordan kan man være sikker på, at det er rigtigt og ikke noget jeg finder på? Jeg sørger altid for, at spørge den afdøde give meget konkrete detaljer som jeg kan videregive, så kunden er sikker på  det i virkeligheden er den afdøde der er igennem. 

Fx.: havde jeg en kunde igennem i en clairvoyance session og hendes papfar kom igennem. For at være sikker på hans tilstedeværelse viste han mig hvordan hans hjem så ud og på et tidspunkt viser han mig sølvtøj, knive og gafler i en skuffe. Jeg spørger kunden hvad bestikket betyder, fordi jeg har en klar fornemmelse af, at han har givet hende bestik og han siger man kan aldrig have for meget. Det viser sig, at han sagde tit til hende når han gav hende noget af sølvtøjet: Der forsvinder ofte en ske eller gaffel. Det hænder det ryger ud med kageresterne, så man kan aldrig have nok.

 Et andet eksempel var en kvinde der fik en healing. Hendes far kom igennem til at starte med men det var for at bane vejen for hendes mor. De havde begge beskeder med råd og vejledning til de personlige udfordringer hun stod overfor. Her igen viste de hvordan hjemmet havde set ud, hvilke typiske sætninger hendes forældre kunne sige og særlige oplevelser.

 Et tredje eksempel var en ældre kvinde som havde mistet hendes mand fire måneder tidligere. Hendes afdøde mand viser et sted i haven udenfor huset og fortæller mig om ting de plejede at gøre sammen. Grunden til han viser mig stedet udenfor huset, var fordi hun trængte til at komme ud af huset og gøre nogle af de ting de havde gjort sammen før han døde. Derudover sendte han et kærlighedsdigt igennem mig til hende. Det viste sig, at han var meget romantisk anlagt